Standartizace ukončování studia na SOŠ a SOU elektrotechnických - Huráň, Jiří (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je zaměřena na standartizaci při ukončování studia na středních elektrotechnických školách a učilištích. Autor popisuje průběh projektu zaměřeného na obnovu profesního vzdělávání, který se uskutečňoval v rámci "Programu spolupráce s východní Evropou".
Keywords: pedagogika; školství; střední školství; závěrečné práce; zkoušky; elektrotechnika