Vývoj webové aplikace pro výuku matematiky na základní škole - Hauschwitz, Matěj (Univerzita Pardubice, 2025)
Cílem této bakalářské práce je vývoj webové aplikace určené pro výuku matematiky na základní škole. Aplikace umožňuje žákům procvičovat matematické příklady z různých tematických oblastí, jako jsou rovnice, sčítání, odčítání, násobení, dělení či nerovnice. Uživatel si volí téma a obtížnost, na základě čehož jsou automaticky generovány příklady. Po vyřešení příkladu je zobrazena zpětná vazba a statistiky, které umožňují sledovat úspěšnost. Součástí aplikace je také administrátorské rozhraní pro správu celé aplikace.
Development of a Web Application for Teaching Mathematics at Primary School
Keywords: webová aplikace; výuka matematiky; základní škola; PHP; Symfony; generování příkladů; procvičování; statistiky; web application; math education; primary school; PHP; Symfony; problem generation; practice; statistics