Efektivita řízení zásob ve vybraném podniku - Sádovská, Sylva (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na problematiku řízení materiálového toku ve výrobní společnosti, v současnosti využívaného k efektivnímu snižování interních nákladů. Prakticky se zabývá aktuálním stavem řízení zásob ve společnosti Nutricia Deva a. s., při využití teoretických aspektů zásob publikovaných předními autory logistického oboru.
Efficiency of inventory management in the selected company
Keywords: řízení zásob; ABC analýza; XYZ analýza; pojistná zásoba; inventory management; ABC analyse; XZY analyse; safety stock