Management a ochrana životního prostředí vybraného podniku - Šafránková, Jana (Univerzita Pardubice, 2015)
První část této bakalářské práce je zaměřena na rešerši odborné literatury v oblasti managementu a životního prostředí společnosti obecně. V praktické části bude představena společnost SVOS, spol. s. r. o. Přelouč, která bude analyzována z hlediska hospodaření s odpady a řízení likvidace. V závěru práce budou shrnuty výhody a nevýhody a případně navrhnuta úspornější řešení či změny opatření.
Management and Environmental Protection of a Chosen Company
Keywords: management; životní prostředí; hospodaření s odpady; likvidace; management; environment; management with a waste; proceeding of the disposal