Tvorba online SEO strategie pro vybranou firmu - Dobsa, Marek (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato práce se zaměřuje na tvorbu SEO strategie pro internetový obchod earmyshop.cz. Cílem práce je analyzovat aktuální stav webu, identifikovat klíčové nedostatky, navrhnout a realizovat konkrétní kroky ke zlepšení viditelnosti ve vyhledávačích. V teoretické části jsou popsány základy online marketingu a SEO, včetně technických, on-page a off-page faktorů. Praktická část se věnuje analýze e-shopu, návrhu a implementaci SEO strategie. Závěr obsahuje zhodnocení výsledků a doporučení pro další rozvoj SEO aktivit.
Creating an online SEO strategy for a selected company
Keywords: online marketing; SEO; e-shop; optimalizace pro vyhledávače; SEO strategie; analýza klíčových slov; SEO audit; online marketing; SEO; e-shop; search engine optimization; SEO strategy; keyword analysis; SEO audit