České zpravodajské servery a jejich srovnání - Dubnová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a následným srovnáním českých zpravodajských serverů. Důraz je v ní kladen především na vystižení základních charakteristik jednotlivých zpravodajských serverů a popis dopadu těchto charakteristik na čtenáře online zpravodajství. Pozornost je také částečně věnována designu webových stránek zpravodajských serverů, jejich čtenářské návštěvnosti a online reklamě.
Comparation of Czech news servers
Keywords: Média; zpravodajství; servery; webové stránky; Reklama; Media; news; servers; websites; Advertisement