Inovační přístupy na Magistrátu města Liberec - Janečková, Šárka (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá inovacemi ve veřejné správě, a to konkrétně na Magistrátu města Liberec. V souvislosti s tímto tématem je nejprve uvedeno samotné vymezení veřejné správy, její fungování a historie. Dále jsou pak popsány inovace obecně s následným zaměřením na inovační přístupy týkající se veřejné správy. V praktické části se již práce zabývá konkrétními inovacemi na Magistrátu města Liberec s cílem zhodnotit tyto přístupy.
The innovative admissions used in Liberec City Council
Keywords: Public service; Innovation; Inovace; Liberec; veřejná správa