Charakterizace tiskového stroje pomocí referenčního profilu - Sedlářová, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
Dosažení věrné reprodukce barev originálu na ofsetovém tiskovém stroji pomocí ICC profilu metodou standardizace. Stroj je uveden do takového stavu, aby odpovídal standardním podmínkám popsaných normou.
Print press characterization by ICC standard profile
Keywords: správa barev; mezinárodní standard; barvová odchylka