Vztah právních norem a technických norem - Halák, Otto (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou vztahu právních norem a technických norem v kontextu jejich historického vývoje i současnou právní úpravou. Práce je rozborem této problematiky z hlediska systémového pojetí.
Keywords: právo; normy; právní normy; technické normy