Age management ve vybraném podniku - Pagáčová, Adriana (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá společností NUTRIADAPT Weight Management Clinic, s.r.o. z pohledu Age managementu. Cílem práce je na základě analýzy současného stavu přístupu k Age managementu ve vybraném podniku navrhnout doporučení ke zlepšení v této oblasti. První část práce je věnována literární rešerši pojmů z oblasti řízení lidských zdrojů a Age managementu. V druhé části je na základě dotazníkového šetření provedena analýza současné pracovní schopnosti zaměstnanců a přístupu managementu z pohledu Age managementu v uvedené společnosti a jsou navržena doporučení pro zlepšení situace v dané oblasti.
Age management in the selected company
Keywords: Age management; pracovní schopnost; Work Ability Index; diverzity management; řízení lidských zdrojů; zaměstnanci; Age management; work ability; Work Ability Index; diversity management; human resources management; employees