Využívání standardů jakosti v podniku Continental Teves Czech Republic, s.r.o. - Knížek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se věnuje tématu využívání standardů jakosti v podniku Continental Teves Czech Republic, s.r.o. V několika prvních kapitolách shrnuje teoreticky jak problematiku samotné jakosti, tak také charakterizuje systém řízení jakosti a vymezuje soustavu standardů a norem jakosti. V dalších kapitolách je následně věnována pozornost samotnému podniku a tomu, jaké standardy a normy jakosti podnik ve skutečnosti používá a co všechno pro kvalitu svých produktů dělá. V závěru práce je pak situace v podniku z tohoto pohledu zhodnocena.
Use of quality standards in the company Continental Teves Czech Republic, s.r.o.
Keywords: Jakost; Kvalita; standard jakosti; norma ISO; Systém řízení jakosti; Management kvality; TQM; Quality; quality standard; ISO; quality management system; Quality Management