Optimalizace rozvozu chlazené stravy v Hradci Králové - Víznerová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá optimalizací rozvozu určitých produktů ve vybrané lokalitě, za programové podpory. Dále obsahuje popis vytvořeného programu.
Optimalization of chilled food delivery in Hradec Králové
Keywords: Doprava; Optimalizace; rozvoz; počítačová podpora; operační analýza