Jak pracuje s přírodními cykly waldorfská škola? - Rýdl, Karel (My University, 2016)
Studie přináší vhled do teorie přírodních cyklů a jejich využití ve výuce zeměpisu ve waldorfských školách
How Does a Waldorf School Deal with Natural cycles?
Keywords: přírodní cykly; zeměpis; waldorfská škola; natural cycles; geography; waldorf school