Zánik účasti společníka ve společnosti s ručením omezeným - Kramářová, Ivana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce pojednává o společnostech s ručením omezeným, konkrétně o právní úpravě zániku účasti společníků ve společnosti a o řešení této problematiky v praxi.
Keywords: Společnost s ručením omezeným; společníci; podíly; vypořádání; valná hromada