Návrh na zefektivnění procesu podání smluvních podavatelů na poště Hradec Králové 3 - Praženicová, Katarína (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření nové přepážky v zázemí pošty Hradec Králové 3. První část je věnována charakteristice pošty Hradec Králové 3 a popisu poskytovaných služeb. Dále je zde přiblížená činnost jednotlivých přepážek. Hlavní důvod vytvoření nové přepážky v zázemí pošty je přetíženost přepážek v odpoledních hodinách. V druhé části je pozornost zaměřena na postup realizace nové přepážky, její náplni práce a stanovení pracovní doby. Důležitým faktorem pro vznik nového pracoviště je zejména úspora investic při jeho vybavování technologickými prostředky a odstranění problematiky stávající obsluhy zákazníků. Cílem této práce je návrh na zefektivnění procesu podání smluvníchpodavatelů na poště Hradec Králové 3.
Proposal for increase efficiency of submission by contracted customers' at the post office Hradec Králové 3
Keywords: hromadní podavatelé; pošta; zákazníci; zázemí pošty; vyvolávací systém; collective consignors; post office; customers; post background; developing system