Moderní instrumentální metody v tribotechnické diagnostice olejů pro silniční vozidla - Kohout, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce je zaměřena na posouzení stavu opotřebených motorových a převodových olejů silničních vozidel vybranými metodami tribotechnické diagnostiky.
Modern instrumental methods in the tribotechnical diagnostics oils for road vehicles
Keywords: tribotechnická diagnostika; motorové oleje; brzdové kapaliny; opotřebení povrchu; analytické metody