Právní postavení svědka ve správním právu - Vopálka, Jan (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je věnována historickému vývoji práva a soudního řízení. Dále se zabývá postavením svědka v jednotlivých druzích řízení - civilním, trestním a správním.
Legal capacity of witness in the administrative law
Keywords: witnesses; proceedings; administrative procedures; administrative law; Law; svědci; soudní řízení; správní řízení; správní právo; právo