Etika ve velké firmě - Chvátil, Miroslav (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá etikou ve velké firmě, jak obecně, tak prakticky na příkladu firmy Thermo King Czech republic.
Ethics in a big company
Keywords: etika; etika podnikání; firmy; Motivace