Nabídka v dopravě - analýza faktorů a možnosti jejich měření - Partschová, Jana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je věnována identifikaci dopravní nabídky a zabývá se faktory, které nabídku v dopravě ovlivňují.
Keywords: Doprava; dopravní nabídka; Měření