Návrh provozu na nové větvi linky A ze stanice Strašnická - Valeček, Adam (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce navrhuje řešení provozu na nové větvi linky metra A (větev A2), která se ve stanici Strašnická rozdvojí na novou linku A2. V práci bude v rámci návrhu nové větvě linky sestaven grafikon vlakové dopravy pro provoz s cestujícími.
Design of new underground branch of the line service A2 from Strašnická station
Keywords: stanice Strašnická; větev linky A2; GVD; Strašnická station; branch of the line A2; GVD