Subjekty utváření kulturního života na venkovském městě - Süttö, Josef (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce bude vycházet z historie města Sezemice, jejich dosavadních, minulých i budoucích subjektů kultury. Teoretická část bude vycházet z kultury a občanské společnosti. Praktická část bakalářské práce bude vycházet z individuálního dotazování osob hlavních subjektů kulturního života na venkovském městě, dále praktickou část doplním formou anketního dotazování od obyvatel navštěvující hlavní subjekty kultury. Cílem je definování hlavních kulturních subjektů, vyšetření současného stavu a veřejné mínění obyvatel.
Subjects formed of culture life in country
Keywords: kultura; občanská společnost; kulturní subjekt; radnice; škola; farnost; culture; civil society; culture subjekt; townhall; school; parish