Studium účinnosti vodouředitelných antikorozních systémů - Trlida, Vratislav (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá formulací antikorozních vodouředitelných nátěrových hmot na bázi různých disperzních pojiv a antikorozních pigmentů.
Study of the efficiency of water-borne anticorrosive systems
Keywords: vodouředitelná disperzní pojiva; antikorozní pigmenty; korozní testy; nátěrové systémy