Hodnocení výkonnosti vybraného podniku metodou benchmarkingu - Ulrich, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2023)
První část DP je věnována teoretické části. V praktické části je nejprve popsána zvolená metoda benchmarkingu. Poté je popsána vybraná společnost a její benchmarkingový partner. Poté bude provedena finanční analýza obou podniků, která její součástí benchmarkingů o a závěru diplomové práce budou na základě výsledků této provedené finanční analýzy jsou autorem představeny návrhy na zlepšení současné situace podniků.
Evaluation of the performance of the selected company using the benchmarking method
Keywords: benchmarking; finanční analýza; benchmarking; financial analysis