Znalosti studentů druhého a třetího ročníku studijního programu zdravotnické záchranářství o izolačních režimech - Zamastil, Jakub (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce s teoretickou a výzkumnou částí zabývající se problematikou izolačních režimů, infekčních onemocněních a cestách jejich přenosu. Nedílnou teoretickou součást práce tvoří i charakteristika studijního programu zdravotnické záchranářství a zdravotnické záchranné služby, společně s hygienicko-epidemiologickými opatřeními a sterilizací. Výzkumná část se zaměřuje na posouzení znalostí studentů studijního programu zdravotnické záchranářství o izolačních režimech a cestě přenosu vybraných infekčních onemocnění. Na závěr jsou tyto znalosti zhodnoceny.
The knowledge of second and third-year students of the Paramedic program about isolation protocols
Keywords: zdravotnické záchranářství; infekční onemocnění; izolační režimy; prevence; emergency medical services; infectious diseases; isolation protocols; prevention