Logistické procesy a jejich uplatnění ve vybrané firmě - Dvořáková, Martina (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu logistických procesů ve vybrané firmě. Cílem této práce je analyzovat podnikovou logistiku, identifikovat slabá místa logistického řetězce a navrhnout vhodná doporučení ke zlepšení efektivnosti logistiky podniku. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část je tvořena literární rešerší. Praktická část obsahuje popis vybrané organizace a její současný stav firemní logistiky. Na základě analýzy současného stavu jsou poté navrhnuta nápravná opatření, která by měla pomoci k všeobecnému zlepšení a zefektivnění stávajících logistických procesů ve firmě.
Logistic processes and their application in the selected company
Keywords: companies; logistic; logistic processes; optimization; podniky; logistika; logistické procesy; optimalizace