Distribuční logistika v TI Automotive AC s.r.o. - Brunnerová, Nicole (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá distribuční logistikou v TI Automotive AC s.r.o. První kapitola obsahuje teoretickou charakteristiku distribuce. V druhé kapitole je představena společnost TI Automotive AC s.r.o. a je provedena analýza distribuční logistiky v TI Automotive AC s.r.o. Na základě analýzy jsou definovány nedostatky stávající distribuční logistiky. Ve třetí kapitole jsou představeny návrhy na zlepšení distribuční logistiky v TI Automotive AC s.r.o.
Distribution logistics in TI Automotive AC s.r.o.
Keywords: distribuční logistika; skladování; vychystávání zboží; nakládka; přeprava; distribution logistics; storage; picking of goods; loading; transportation