Kontroly nákladních silničních vozidel na pozemních komunikacích přepravujících materiál dle dohody ADR a živá zvířata - Jedličková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2014)
Charakteristika dvou speciálních druhů přeprav, popis příslušných orgánů provádějících kontroly vozidel a technologický postup kontrol dle druhu přepravovaných nákladů (ADR, živá zvířata), postup řešení postihů (kauce, sankce) v ČR.
Inspection of goods road vehicles on the road transporting material according to ADR and live animals
Keywords: ADR; kontrola; nebezpečné věci; přeprava; vozidla; živá zvířata; inspection; dangerous material; transport; vehicles; live animals