Případová studie pro podporu rozhodnutí obce Vojkov na výstavbu kanalizace a čističky odpadních vod - Pšeničková, Martina (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na rozhodovací postupy ve veřejné správě, konkrétně v obci Vojkov, která v současné době plánuje výstavbu kanalizační sítě pro celou obec. Pro tuto obec je zde zpracována podrobná aplikace vícekriteriálních metod rozhodování a také analýzy dotací ze strukturálních fondů. Při hodnocení v rozhodovacím procesu jsou použity metody rozhodování za jistoty, nejistoty a rizika.
Case study for support decision-making of building sewage plant and canalization in municipality Vojkov
Keywords: vícekriteriální rozhodování; metody; Saatyho matice; Dotace; Strukturální fondy; kanalizace; čistírny odpadních vod; multi-criteria decision making; methods; Saaty matrix; grants; Structural Funds; canalization; sewage treatment plants