Marketing vybrané organizace ze sportovního odvětví - Němec, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá marketingovými aktivitami fotbalového klubu SK Slavia Praha. Cílem je zhodnotit aktuální stav marketingové komunikace a práce s fanoušky a navrhnout doporučení pro jejich zlepšení. První část vymezuje základní pojmy z oblasti marketingu a sportovního marketingu. Druhá část se věnuje analýze marketingové strategie klubu a zahrnuje dotazníkové šetření mezi fanoušky. Na základě výsledků jsou formulována doporučení, která by mohla přispět ke zlepšení efektivity marketingu a posílení vztahu mezi klubem a fanoušky.
Marketing strategy of a selected organization in the sports industry
Keywords: SK Slavia Praha; sportovní marketing; marketingová strategie; dotazníkové šetření; fanouškovská spokojenost; SK Slavia Prague; sports marketing; marketing strategy; questionnaire survey; fan satisfaction