Dodavatelsko-odběratelské vztahy vybraného podniku - Matějček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zabývá dodavatelsko-odběratelskými vztahy vybraného podniku označeného jako ABC. Jsou zde vysvětleny základní pojmy z oblasti logistiky a managementu kvality. Na teoretický rámec práce navazuje analytická část dodavatelsko-odběratelských vztahů s využitím metodiky Six Sigma a nástrojů kvality. K zjištěným výsledkům analytické části a identifikovaným slabým místům jsou představeny zlepšující návrhy, které jsou v poslední části zhodnoceny.
Supplier-Customer Relationships of Selected Company
Keywords: dodavatelsko-odběratelské vztahy; řízení kvality; automobilový průmysl; Six Sigma; supply-chain relationship; quality management; automotive; Six Sigma