Využití žlábkové uhlíkové pastové elektrody pro přípravu amperometrických biosenzorů - Oubrechtová, Klára (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá testováním vybraných oxidů kovů jako mediátorů oxidace NADH a sestavením biosenzoru pro stanovení obsahu ethanolu v alkoholických nápojích s využitím enzymu alkohol dehydrogenáza v průtokovém uspořádání.
Use of groove carbon paste electrode in designing of amperometric biosensors
Keywords: carbon paste electrode; alcohol dehydrogenase; Ethanol; NADH; FIA; uhlíková pastová elektroda; alkohol dehydrogenáza; Ethanol; NADH; FIA