Sociální politika Evropské unie - Zilvarová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá problematikou sociální politiky EU, jejíž cílem je odstranění meziregionálních rozdílů.
Social policy in the European Union
Keywords: Evropská Unie; sociální politika; Česko; regiony