Aplikace moderních metod průmyslového inženýrství ve vybraném podniku - Jukl, Petr (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zavedení metod průmyslového inženýrství v podniku Juta a.s., závod 01. Tyto metody obecně charakterizuje a zkoumá jejich uplatnění v podniku. Výstupem práce je návrh nejvhodnější metody průmyslového inženýrství pro aplikaci v podniku Juta, závod 01.
Application of Modern Methods of Industrial Engineering in the Company
Keywords: průmyslové inženýrství; plýtvání; štíhlý podnik; Juta a.s; industrial ingeneering; waste; lean enterprise; Juta a.s