Podpora kreslení všech typů značek liniového charakteru v AutoCADu podle ČSN 01 3411 v jazyce C# - Špetla, Luděk (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se zabývá problematikou zásad kreslení a tvorby technických mapových podkladů velkých měřítek v AutoCADu. Zhodnocuje přednosti a nedostatky kreslení značek liniového charakteru v AutoCADu podle ČSN 01 3411. Praktická část práce je věnována vývoji lišty pro AutoCAD pomocí jazyka C# a technologie .NET.
Drawing support of all linear type marks in AutoCAD after ČSN 01 3411 in C
Keywords: linear marks; tactical maps; ČSN 01 3411; AutoCAD; C#; lineární značky; mapy velkých měřítek; .NET