Využití předstrukturálních fondů EU v mikroregionu Český ráj - Pelcová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce pojednává o využití předstrukturálních fondů EU v mokroregionu Český ráj, který ke svému rozvoji využívá prostředky z fondů PHARE a SAPARD.
EU pre-structural funds using in microregion Český ráj
Keywords: Strukturální fondy; podpůrné programy; PHARE; ISPA; program SAPARD; mikroregiony; Český ráj; Evropská Unie