Zefektivnění logistiky náhradních dílů - Vystrčil, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zabývá logistikou náhradních dílů ve společnosti BEDNAR FMT s.r.o. V praktické části práce je autorem provedena analýza skladování náhradních dílů v této společnosti. Na základě provedené analýzy autor odhalil problémové oblasti a slabá místa. Následně autor popsal návrhy usilující o zmírnění odhalených nedostatků, přičemž provedl i ekonomické zhodnocení uvedených návrhových opatření.
Streamlining of spare part logistics
Keywords: logistika; náhradní díly; paletové regály; vertikální výtahový systém; logistics; spare parts; pallet racks; vertical lift system