E-aukce v nákupu - Zimová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem bakalářské práce je porovnat dva typy elektronických aukcí a zjistit, která z těchto aukcí je výhodnější pro výběrové řízení společnosti ČD Cargo, a. s. Bakalářská práce charakterizuje elektronické aukce, které se využívají pro výběrová řízení. V práci jsou také obsaženy konkrétní příklady elektronických aukcí typu ERMMA a HOLLAND. Na základě příkladů lze doporučit elektronickou aukci typu HOLLAND.
E-auction in purchase
Keywords: nákupní proces; elektronická aukce; ČD Cargo; ERMMA; HOLLAND; purchasing process; electronic auction; ČD Cargo; ERMMA; HOLLAND