Ekonomická analýza postavení České republiky v Evropské unii - Klaudová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2005)
Zhodnocení postavení České republiky v Evropské unii.
The economic analysis of position of the Czech republic in the European union
Keywords: Česká Republika; SWOT analýza; Makroekonomické ukazatele; Evropská Unie