Možnosti zatraktivnění MHD Kolín - Beneš, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
V práci je analyzován stávající stav městské hromadné dopravy v Kolíně a její základní nedostatky. Dále jsou v práci popsány faktory, které působí na užívání MHD. Některé z nich jsou následně v práci aplikovány na město Kolín. V poslední části práce je navrhnuto několik opatření, které mají přispět ke zvýšení atraktivity MHD v Kolíně.
Possibilities of making urban public transportation in Kolin more attractive
Keywords: atraktivita; dopravní kongesce; jízdní řády; konkurenceschopnost; linky; městská hromadná doprava; attractivity; transport's congestion; timetables; ability of competition; routes; urban public transport