Srovnání faktorů ovlivňujících nákladní a osobní přepravu v zemích EU a GCC - Samson, Josef (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem práce je srovnání faktorů ovlivňujícíh nákladní a osobní přepravu v EU-25 a GCC. Práce se zabývá porovnáním jednotlivých druhů dopravy v letech 2003 a 2007. Fakta jsou reflektována ve vybraných částech z dostupných statistických informací.
Comparison of the factors affecting the transport in the EU and GCC
Keywords: EU-25; GCC; KSA; world trade organisations; EU-25; GCC; KSA; světové obchodní organizace