Optimalizace webových prezentací s využitím metod SEO a SEM - Vejdělek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá jednotlivými metodami marketingu pro vyhledávače a uvádí je do kontextu internetového marketingu. Popis se zaměřuje na využití klíčových slov a zpětných odkazů v metodách optimalizace pro vyhledávače. Cílem práce je ověřit použitelnost mikrostránek pro propagaci komerčního produktu a aplikovat metody optimalizace na tvorbu webové prezentace.
Optimalization of web pages using the methods of SEO and SEM
Keywords: Optimalizace pro vyhledávače; mikrostránky; webové stránky; Internet; Marketing; Search Engine Optimization; microsites; web pages