Analýza piva - Eiglová, Eva (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu piva. Nejprve je popsána historie piva, poté suroviny sloužící k výrobě piva a jeho samotná výroba. Dále jsou popsány druhy piv a látky, které jsou v pivu obsažené. Experimentální část je věnována chemické analýze piva.
analysis of beer
Keywords: analýzy; piva; suroviny; analysis; beers; raw materials