Návrh úpravy areálu Univerzity Pardubice - Stavařov - Huňáčková, Eva (Univerzita Pardubice, 2010)
Studie návrhu úpravy areálu Univerzity Pardubice je zaměřena především na organizaci a zklidnění dopravy na ulici Studentská, což by mělo přispět ke zlepšení pobytové funkce kampusu. Současně také řeší problematiku nedostatku parkovacích ploch, určených pro studenty a zaměstnance univerzity.
The University Pardubice campus design modification
Keywords: Místní komunikace; obytná zóna; parkování; komunikace pro chodce; stezka pro cyklisty; okružní křižovatka; Urban road; residential area; parking; pavement; bicycle lane; traffic circle