Návrh zvýšení propustné výkonnosti tratě 501 v úseku Přelouč - Pardubice hl.n. - Kracík, Pavel (Univerzita Pardubice, 2018)
V této diplomové práci bude analyzován současný stav infrastruktury (2018), jízdní řád 2017/2018 a vypočítána propustná výkonnost v úseku Přelouč - Pardubice hl. n. Následně budou navrženy infrastrukturní úpravy tohoto úseku, vypočítány technologické ukazatele úprav a možnosti jejich využití. Navržené úpravy budou otestovány v SW OpenTrack.
Suggestion for increasing throughput of track 501 in section Přelouč - Pardubice hl.n.
Keywords: jízdní řády; propustná výkonnost; SW OpenTrack; trať 501; timetables; throughput; SW OpenTrack; track 501