CSR jako nástroj vytváření sdílené hodnoty - Pavelka, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem práce je, na základě analýz CSR reportů vybraných firem, identifikovat klíčové CSR aktivity, které vytvářejí sdílenou hodnotu.
CSR as a shared value creation tool
Keywords: CSR; CSV; udržitelnost; stakeholders; CSR; CSV; sustainability; stakeholders