Zhodnocení problémů souvisejících s plánovaným masivním nasazením elektromobilů v ČR i ve světě - Zelinka, Pavel (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce se věnuje elektromobilitě, konkrétně problémům s ní spjatými, jako je úřední stránka (legislativa, dotace a jiná podpora ze strany státu), ekonomie (náklady na pořízení a provoz, způsoby dobíjení a současný a předpokládaný vývoj situace na trhu) a hledisko ekologické (výroba elektromobilů a jejich životnost, výroba elektřiny, baterií).
Assessment of issues involving to masive expansion of electric cars in the Czech Rebublic and in the World
Keywords: elektromobilita; baterie; dobíjení; stát a elektromobilita; cena elektromobilů; ekologie elektromobility; ekologie baterií; recyklace baterií; elektromobility; batteries; charging; politics and elektromobility; price of elektromobility; ecology of elektromobility; ecology of batteries; recycling of batteries