Dodávky vybraného materiálu v režimu JIT/JIS ve společnosti Škoda Auto a.s. - Dvořáková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na proces dodávek vybraného materiálu v režimu JIT/JIS ve společnosti Škoda Auto a.s. Jednotlivé části tohoto procesu jsou v práci analyzovány a jsou porovnávány s dodávkami vybraného materiálu přímo na sklad. Na základě provedené analýzy jsou v poslední kapitole práce vytvořeny návrhy, který materiál dodávaný přímo na sklad bude možné zařadit do režimu JIT/JIS.
Deliveries of selected material in the JIT/JIS mode at the company Škoda Auto a.s.
Keywords: Škoda Auto a.s.; Just-In-Time; Just-In-Sequence; materiál; logistika; Škoda Auto a.s.; Just-In-Time; Just-In-Sequence; material; logistics