Zavedení systému ISO 14001 v podniku - Kučerová, Radomíra (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce popisuje proces zavádění environmentálního manažerského systému podle technické normy ČSN EN ISO 14001:2005 v podniku ZUP, s.r.o. První část obsahuje teoretickou problematiku integrovaného systému řízení, environmentálního systému řízení a platné legislativy. Ve druhé části je představen podnik ZUP, s.r.o. a vystihuje proces zavádění systému environmentálního managementu. Současně je zde zhodnocen současný stav, ke kterému je připojeno doporučení autorky.
Introduction of ISO 14001 in the Company
Keywords: environmentální manažerský systém; ISO 14001; EMAS; implementace environmentálního systému managementu; podniky; environmental management system; ISO 14001; EMAS; environmental management systém implemantion; business