Racionalizace procesu dodávání zásilek v obvodu Olomouc - Krumniklová, Radka (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza součadného stavu dodávání zásilek v obvodu pošty Chudobín a návrh racionalizace dodávání zásilek.
Process rationalization supplying dispatches in the district of Olomouc
Keywords: pošta; zásilky; dodání; racionalizace