Monitoring a optimalizace vykázaných lékařských úkonů v domově důchodců - Dmytrenko, Viacheslav (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem práce je naprogramovat aplikaci, které umožní sledovat počty úkonů a šetřených klientů. Databázová část bude obsahovat kartu klienta s údaji o době pobytu v zařízení, datumy ošetření, jejich kódy a počty bodů. Do aplikace bude zakomponován algoritmus optimalizace vykázaných ošetřených klientů v žádostí o měsíční úhrady ve čtvrtém kvartále tak, aby se zabránilo krácení ze strany pojišťovny.
Monitoring and optimization of reported medical procedures in the retirement home
Keywords: C# .NET; MVVM; MAUI; optimalizace; SQL; desktopová aplikace; body za lékařské úkony; financovaní zdravotních úkonů; C# .NET; MVVM; MAUI; optimization; SQL; desktop application; points for medical procedures; financing of medical procedures